نه غزه ، نه لبنان ، جانم فدای ایران
بیداری پایگاه درفش کاویانی در راه مبارزه با خرافات و ننگ و جنایات 1400 ساله دین و 400 ساله مذهب و 31 ساله حکومت ننگین و خودکامه و پر ازفساد و جنایت آخوندی - یک مسلمان ایرانی تنها از این جهت مسلمان است که پدرش مسلمان بوده است و پدر او نیز بهمین دلیل مسلمان بوده که پدری مسلمان داشته است و پایان این خط زنجیر به زرتشتی فلک زده ای می رسد که با شمشیر عرب لا اله الله گفته بود !! بی آنکه حتی معنی آنرا دانسته باشد!! شجاع الدین شفا - تولدی دیگر -
خدایا ایران را از دروغ و دشمن و خشکسالی حفظ کن - دعای داریوش بزرگ برای ایرانیان همه زمانها

.

هیچکس حقایق مذهبی را بخوبی آنهائی که توش خردگرائی را از دست داده اند نمی فهمند - ولتر

۱۳۸۸ مرداد ۲۴, شنبه

چگونه تلفنهای همراه شنود میشوند؟!!











چگونه تلفنهای همراه شنود میشوند:

عصر ایران مهندس حمید ثانی:

امروزه هرجا سخن از استراق سمع و شنود مکالمات تلفن های همراه به میان میآید تصویری که در اذهان عامه نقش می بندد این است که در هنگام برقراری تماس , مکالمات رد و بدل شده توسط دستگاهی است که ضبط می شود و مورد شنود قرار می گیرد!! این نوع استراق سمع اگر چه می تواند مورد استفاده قرار گیرد اما با پیدایش تلفن های همراه و گسترش ارتباطات بسیار شیوه های جدید و کاراتری جهت شنود مکالمات و استراق سمع های محیطی به کار گرفته می شود!!!
هر تلفن همراهی قاعدتا" دارای یک میکروفن بسیار حساس است که همواره قابلیت فعال شدن را دارا می باشند.
فعال کردن این میکروفن نیازی به برقراری تماس با گوشی مزبور و فعال شدن سیم کارت گوشی و یا حتی روشن بودن تلفن همراه ندارد!!!!!
امروزه یکی از تجارت های پر سود برای شرکت های سازنده تلفن های همراه , فروش دستگاه های فعال کننده میکروفن های تلفن های همراه و امکانات شنود این میکروفن های فعال شده می باشد.
این دستگاه ها قابلیت هائی به خریداران آنها می دهد که با استفاده از آن می توانند به راحتی , تلفن همراه شخص مورد نظر خود را به میکروفن مخفی خود تبدیل نموده و کلیه مکالمات وی در محل کار , منزل و یا حتی در جمع دوستان را به راحتی شنود نمایند.
البته این دستگاه های شنود تنها توسط شرکت های سازنده تلفن های همراه تولید نمی شوند و سایر شرکت های تولید کننده نرم افزار های موبایل نیز می توانند در صورت داشتن کدهای نفوذ به دستگاه های تلفن همراه شرکتی خاص (مانند نوکیا و زیمنس) نرم افزار مناسب شنود این نوع تلفن های همراه را تولید نمایند.
البته فعال کردن این سیستم , عموما" نیاز به نصب نرم افزار مربوطه بر روی تلفن همراه افراد قربانی دارد که این عمل ممکن است از طریق ارسال پیامک , بلوتوث و ... انجام گیرد.
در صورتی که فرد مهاجم بخواهد از شیوه ارسال پیامک برای نصب این نرم افزار مخفی استفاده نماید, پیامکی عمومی مانند تبریک سال نو به طیف وسیعی از مشترکان یک شهر ارسال می کند و مشترکان تلفن های همراه نیز پس از خواندن این پیام فرد مهاجم را در جایگذاری این جاسوس کوچک یاری می رسانند.
با استفاده از این تکنولوزی هر تلفن همراه یک جاسوس بالقوه می تواند باشد که حتی در صورت خاموش بودن دستگاه تلفن همراه نیز می تواند به حساسیت میکروفن خود امواج صوتی را از شعاعی از محیط خود جذب و ارسال نماید.
لازم به ذکر است که این سیستم جاسوسی , تنها محدود به شنود مکالمات محیطی نمی شود بلکه این دستگاه ها قادر به دسترسی به تمامی بخش های تلفن همراه از قبیل یادداشت های شخصی , پیام های کوتاه , فهرست تماس ها و ... می باشند.

* توصیه هائی برای مقابله با این جاسوس:

* درصورتیکه این سیستم جاسوسی توسط یکی از شرکت های سازنده تلفن همراه (مانند نوکیا) به فرد مهاجم فروخته شود , عملا" هیچ کاری نمی توان انجام داد جز اینکه به هنگام حضور در جلسات کاری و خصوصی که اطلاعات با ارزشی مانند اطلاعات مالی رد و بدل میشود باتری موبایل خود را خارج کرده و فضای کاری را عاری از دستگاه تلفن همراه شرکت مورد نظر نماید (دست مریزاد)

* حتی الامکان شماره هائی که پیامک های گروهی ارسال می نماید را Banنمائید.

* پیامک هائی که از افراد ناشناس می رسد و دارای حجمی بیش از یک اسمس است را باز نکنید.

* بلوتوث دستگاه موبایل خود را در مواقع غیر ضروری در حالت خاموش و یاoff قرار دهید.

* اطلاعات شخصی و حساس مانند رمز عبور سامانه های بانکی , شماره حساب و ... را در دستگاه تلفن همراه خود ذخیره ننمائید.

* در بازه های زمانی کوتاه دستگاه تلفن خود را فورمت format نمائید.

* به یاد داشته باشیم که دستگاه های تلفن همراه نسل قدیم به دلیل قدرت پردازش و فضای حافظه اندک از امنیت به مراتب بالاتری نسب به تلفن های نسل جدید برخوردار هستند.


*** توصیه ویزه:

شرکت نوکیا سابقه ای نه چندان درخشان در زمینه حقوق مشتریان دارد ( یعنی سوئ سابقه دارد) !!!



این پیام به تاریخ25 مراد ماه 2568شاهنشاهی نوشته شد.

۱۳۸۸ مرداد ۱۸, یکشنبه

تبلیغ قتل و غارت و بی اخلاقی و بی وجدانی در تلویزیون ملی ایران!!


تبلیغ قتل و غارت و بی اخلاقی و بی وجدانی در تلویزیون ملی ایران!!!:

چند سالي است كه فيلم هاي كره اي گل سر سبد فيلمهاي سريالي تلويزيون ايران شده است و اين فيلمها انقدر در ميان ايرانيان جا باز كرده اند كه بسياري از خانواده هاي ايراني ديدن آنها را به عنوان يك ضرورت تلقي نموده و متاسفانه(يا خوشبختانه) حتي در فرهنگ محاوره اي و مثلهاي مردم نيز وارد شده اند.
شايد ديده باشيد كه كودكان(مخصوصا پسران) 5-10 ساله اي كه از برخي از شخصيتهاي مطرح اين فيلم ها تقليد كرده و مثلا افتخار ميكند كه ميتواند چند نفر را همزمان بكشد.
ميزان استقبال از اين گونه فيلم ها در جامعه بسيار مشهود است .مانند خلوت شدن صف طولاني پمپ گاز خودرو در هنگام پخش آنها. تازه فيلمهاي ايراني كه معمولا يك بار پخش تكرار دارد اين فيلم 2 بار پخش تكرار دارد. عجبا بر اين غيرت و تعصب ايرني!!!!!!!!!!!! !!!!
آيا واقعا فيلمي كه طبيعي ترين وآسانترين و پر افتخارترين عمل آن كشتن انسان است، جزو علايق و نياز مردم ايران مي باشد ؟ كه در طول تاريخ به رافت و مهرباني و در عين حال غيرت و مردانگي مشهور بوده اند؟؟!!
ايا اين شايسته است در زمانيكه متاسفانه فيلم سازهاي عزيز و پرتوان ما به دليل بي مهري در داخل به فكر شركت در جشنواره ها و كسب جوايز پر زرق و برق خارجي هستند از اين موقعيت خالي سوء استفاده كنيم و چشم و ذهن جوانان و كودكان اين مرز و بوم را با صحنه هاي كشت و كشتار تاريخي كشور ديگري__ ولو از كشور هاي دوست__پر كنيم؟

البته چهره هاي مرگ و قتل داخل فيلم در كشور ما يه جورايي به واقعيت پيوسته كه به عنوان مشتي از خروار كه به رسانه ها راه يافته 2 خبر زير است:
1- خود كشي جوان روستايي به دليل عشق و علاقه وافر به يكي از شخصيتهاي اين فيلم(ها)
2- جا ماندن دخترك خردسال 4 ساله در بيابان به دليل تعجيل خانواده براي رسيده به ديد فيلم(ج و م و ن گ!)

مگر اقايان چپ و راست از سينما ي خشونت انتقاد نميكنند و دانشمندان در مورد اثرات مخرب خشونت در ذهن كودكان و نوجوانان هشدار نميدهند؟! چگونه است كه خشونت فقط به جنگ افزار مدرن و صرفا به فيلم هاي غربي تعلق ميگيرد؟؟!!

آيا صحنه هاي كشتن با نيزه و شمشير و گردن زدن و آتش زدن خشونت نيست؟

جواب من در مورد سوال بالا:

  • این آقایان برای رسیدن به بزرگی کثیف خود در حهان فقط چشم دیدن اشکالات خارجیها را دارند و بس!! اشکالات خودشان که از همان دست و بدتر است تازه خدایشان الله هم از تو آسمونها مواظبشان هست !! را نمیبینند و نمیخواهند ببینند به نفعشان نیست باید خودشان را به خواب بزنند!!

    در اين فيلم (ج و م و ن گ) كسي كه به عنوان شخصيت اصلي و از طرفي به عنوان شخصيت قهرمان مثبت فيلم معرفي ميشود آدم كش ترين است ياغي ترين است. راه زن ترين است . بي رحم ترين است. خائن ترين است. وحشي ترين است. بيشترين نا امني را در مناطق همسايه خود ايجاد ميكند. و همه اينها به دليل كينه اي ديرينه ازظلمي كه به پدرش رفته!تازه اگر آن ستم راست باشد!!
    آيا اينها تبليغ خشونت نيست؟ آيا اينها تبليغ تروريست مداري نيست؟ آيا اينها تبليغ ياغي گري نيست؟ آيا اينها تبليغ كينه ورزي نيست؟
آيا اينها تبليغي براي اين شعار نيست:" هدف وسيله را توجيه ميكند" در اين فيلم قهرمان داستان براي دست يابي به هدفش انسان ميكشد دزدي ميكند . به همسايه ها حمله ميكند ......


  • منظور جمهوری اسلامی در پخش این فیلم روشنه!!: میخواهند بچه ها و نوجوانان را بدینوسیله یاد بدهند که آدمکشهای حرفه ای بشوند تا در آینده دور و نزدیک از وجودشان د رجاهای مختلف ایران و دنیا و زندانها استفاده ببرند دستشان درد نکند خوب دارند بچه ها و نوجوانان مظلوم مردم را تربیت میکنند کاش این نوجوانان این مطالب را بخوانند و این فیلمهارو مثل ما در خانه مان سانسور کنند و نبینند.

    به فرض محال كه تمام فعاليت هاي قهرمان داستان براي آن كشور(كره) ارزش تلقي شود آيا رسالت رسانه ملي القاي ارزش (كشت و كشتار تاريخي)كشور هاي ديگر است؟؟؟

    ما ادعا داريم كه فرهنگي غني با سابقه چندين هزار ساله داريم
    ما كورش داريم
    ما مدعي اولين منشور حقوق بشريم.
    ما مدعي اولين تمدن ها هستيم آن هم از نوع انساني (و نه وحشي گري)


  • در حاشیه و در جواب حرفهایمان در بالا بگویم آخه مملکت چند هزار ساله راست و درستمان دست آخوند بی همه چیز افتاده !!
    بهتر نبود به جاي نمايش شاهكار كره اي ها فيلمي براي پاسخ به فيلم 300 نمايش ميداديد؟
    ما در فرهنگمان مدعي ارزش دار بودن كمك به مظلومان هستيم.(چه لزومي دارد كه قهرمان مدعي ياور مظلومان بيگانه اي را نشان دهيم كه براي كمك به چند صد نفر چند هزار نفر را ميكشد؟؟!!) (يادش به خير رابين هود)
    ما شاهنامه فردوسي با آن داستان شاهكارش را داريم.
    ما رستم و سهراب داريم
    در فرهنگ ديرينه ما ارزش اين بوده :پندار نيك، گفتار نيك ، كردار نيك--آيا فراموش كرده ايد؟؟!!---------- -در اين فيلم پر بيننده كه افتخار خود ميدانيد ،اينها ارزش معرفي شده است: كينه ديرينه، كشتار بيشينه،
    مگر نه اين است كه آنچه چندين ميليون بيننده دارد ميتواند فرهنگ ملي را تغيير دهد؟
    اگر پاسخ تان اين باشد كه هر كه نميخواهد نبيند، مگر جاذبه جايگزيني هم ارايه نموده ايد؟ آنچه كه پخش ميشود يا سياسي است يا بد بختي هاي چند كشور معلوم الحال و يا چند فيلم به اصطلاح طنز!
    اميدوارم كه همه اين ها و همه اين نفوذ فيلمهاي تاريخي كره اي به كشورمان فقط و فقط اتفاقي باشد.!!!!

    عليرغم ميل باطني ام مطلب به درازا كشيد ولي اين را هم بنويسم و قضاوت را به خواننده محترم واگذارم:
    بالاترين سهم كالاهاي مصرفي و لوازم خانگي و خودرو هاي گرانقيمت وارداتي ما را كالاهايي با كيفيت يا بدون كيفيت كره اي(ونيز چيني) تشكيل داده اند. شركتهاي سامسونگ و ال جي و هيوندايي و .... را كه يادتونه؟! اينها كره اي هستند نه؟
    يه خبر ديگه و تمام : قرار است كه يكي از اين شركت هاي كره اي قهرمان قاتل فيلم (ج و م و ن گ ) را براي تبليغ محصولاتش به ايران دعوت كند.

    *راستي صاحب امتياز شركت هاي كره اي در ايران چه كساني هستند؟؟؟؟!!!


  • این مطلب به تاریخ19 ا مردادماه 2568 شاهنشاهی نوشته شد.